Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home BOILERE BOILERE TERMOELECTRICE CU O SERPENTINA BOILER DE PREPARARE APA CALDA MENAJERA BP120-V1 120 LITRI
Poza BOILER DE PREPARARE APA CALDA MENAJERA BP120-V1 120 LITRI

BOILER DE PREPARARE APA CALDA MENAJERA BP120-V1 120 LITRI

Transport gratuit oriunde in Romania*
*in toate localitatile acoperite de firma de curierat rapid cu care colaboram sau flota proprie
*in localitatile neacoperite de catre firma de curierat se va calcula separat o taxa suplimentara de transport.
Cod produs:   BP120-V1 120 LITRI
Producator:   MOTAN KOBER
MOTAN KOBER
MOTAN KOBER

Video prezentare firma S.C. KOBER S.R.L. Dumbrava Rosie:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

S.C. KOBER S.R.L. Dumbrava Rosie, sucursala VADURI producatorul centralelor termice MOTAN este o companie romanească, parte componentă a Grupului de firme Kober.

Începând din ianuarie 2000 firma produce utilaje pentru industria chimică, asigurând suport tehnic pentru fabrica de vopsele Kober, iar din aprilie 2002 principala activitate este proiectarea, producerea ÅŸi vânzarea echipamentelor de încălzire. Firma executa produse ÅŸi servicii de înaltă calitate, care să asigure satisfaca tuturor clientilor.

 

Firma S.C. KOBER S.R.L. Dumbrava Rosie este singura fabrica producatoare de centrale termice din Romania.

 

Toate produsele sunt fabricate pe baza unui know-how romanesc, cu ingineri si specialisti de inalta calificare din Romania. Firma investeste puternic în Cercetare È™i Proiectare pentru îmbunătățirea continuă a produselor È™i a tehnologiilor de fabricaÈ›ie.

Principalele produse, centralele termice marca MOTAN, oferă confort, siguranţă, calitate ÅŸi fiabilitate la preÅ£uri romanesti. Costurile reduse de întreÅ£inere, piesele de schimb livrate rapid, precum si consumul redus de gaz metan ÅŸi de energie electrică fac din aceste centrale termice produse necesare si de la sine inteles pentru orice locuinţă din Romania. Cei care cumpara o centrala termica Motan vor economisi bani ÅŸi vor proteja si mediul înconjurator in acelasi timp.

Fabrica S.C. KOBER S.R.L. Dumbrava Rosie isi desfasoara activitatea pe baza unui program de management al calităţii în conformitate cu prevederile înscrise de standardul ISO 9001: 2015. Astfel se garanteaza conformitatea produselor cu toate reglemenatarile si normele tehnice din Romania si din intreaga lume.

 

Calitatea produselor este rezultatul investiÅ£iilor mari ÅŸi permanente în implementarea celor mai înalte tehnologii în cercetare ÅŸi dezvoltare, precum ÅŸi profesionalismului, experienÅ£ei tehnice de peste 20 de ani ÅŸi a dedicării angajaÅ£ilor companiei. Întreaga companie ÅŸi fiecare compartiment sunt structurate ÅŸi tehnologizate după cele mai înalte standarde mondiale.

 

În cadrul companiei a fost creat un sistem de valori cunoscut ÅŸi însuÅŸit de fiecare dintre angajaÅ£i. Firma se doreste sa fie ca o familie mai mare pentru toti angajatii care muncesc impreuna pentru succesul, realizarea obiectivelor strategice si pentru viitorul companiei.


Pret vechi:   3.48700 lei cu TVA
Pret:   3.43000lei cu TVA
Discount:   1%
Capacitate [litri]   120

Completati campurile marcate!

 
Descriere BOILER DE PREPARARE APA CALDA MENAJERA BP120-V1 120 LITRI

BOILER DE PREPARARE APA CALDA MENAJERA BP120-V1 120 LITRI


DESCRIERE GENERALA:
Corpul boilerului si serpentina din ţeavă corugată sunt confecţionate din oţel inoxidabil 316L, iar sudurile sunt realizate prin procedeul WIG, ceea ce conferă o rezistenţă coroziune, funcţionare de lungă durată si in acelasi timp respecta toate normele de igienă alimentară.

Un alt element ce contribuie decisiv la rezistenÅ£a la coroziune a boilerului îl reprezintă procesul de PASIVIZARE a cordoanelor de sudură;

Boilerul pentru apă caldă BP120L-V1, este destinat pentru prepararea ÅŸi stocarea apei calde menajere intr-un mod igienic, confortabil ÅŸi economic utilizând energia provenită de la colectori solari, de la o centrală termică ÅŸi/sau o rezistenţă electrică de incalzire.

BENEFICII, AVANTAJE SI FACILITATI:
- Boilerul BP120L-V1 este echipat cu un kit complet ce contine vana de amestec de fabricatie CALLEFFI - Italia + racordurile aferente;
- Boilerul BP120L-V1 are o izolatie termica moderna si eficienta din spuma poliuretanica.
- Boilerul BP120L-V1 este dotat si cu o rezistenta electrica de incalzire a apei cu puterea de 2000 W.
- Serpentina de incalzire din teava din otel inoxidabil cu putere termica maxima de 35,7 kW;
- Stocarea cantitatii de apa la temperaturi de pana la 75-78 °C, ceea ce duce la marirea considerabila a timpului de utilizare a apei calde menajere stocate;
- Eliminarea in totalitate a bacteriei Legionella;
- Confort considerabil marit in furnizarea de apa calda fara variatii de temperatura;
- Diminuarea considerabila a pierderilor de temperatura prin folosirea izolatiei cu spuma poliuretanica, boilerul BP120L-V1 clasificandu-se in clasa B de eficienta energetica.

Producatorul garanteaza calitatea superioara a acestui produs si recomanda echipamentul termic complet format din boilerul BP120L-V1 impreuna cu o centrala termica pe gaz in condensare MOTAN MKDENS 35 - cod C38GC35-CH1, care raspunde cu succes celor mai pretentioase exigente.

DATE TEHNICE:
Model: BP120-V1 120 LITRI
Nume comercial: BP120L V1
Capacitate: 120 litri
Serpentina de incalzire din teava din otel inoxidabil
Putere termica maxima serpentina: 35,7 kW;
Temperatura maxima ACM: 60 °C
Temperatura maxima agent termic primar: 80°C
Presiunea de alimentare maxima recomandata: 5 bar
Dimensiuni de gabarit:H = 1177, Ø 550 mm
Greutate totala: 50 kg
Volum apa din serpentina: 3,5 litri
Suprafata de schimb de caldura: 1,92 m²
Racorduri la instalatie:
Racord tur agent termic: Ø 3/4"
Racord retur agent termic: Ø 3/4"
Racorduri sanitare apa apa rece/calda: Ø 3/4"
Rezistenta electrica: Ø 1 1/4"; 2000 W.


Video de prezentare a fabricii:


 
Download fisiere atasate pentru BOILER DE PREPARARE APA CALDA MENAJERA BP120-V1 120 LITRI
Alte produse din categorie