Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home CENTRALE TERMICE CENTRALE TERMICE PE GAZ CENTRALE TERMICE PE GAZ IN CONDENSATIE Centrala termica Ferroli Divacondens E F28 28 kW
Poza Centrala termica Ferroli Divacondens E F28 28 kW

Centrala termica Ferroli Divacondens E F28 28 kW

Transport gratuit oriunde in Romania*
*in toate localitatile acoperite de firma de curierat rapid cu care colaboram sau flota proprie
*in localitatile neacoperite de catre firma de curierat se va calcula separat o taxa suplimentara de transport.
Cod produs:   0CBF5EWA
Producator:   FERROLI
Pret vechi:   3.28500 lei cu TVA
Pret:   3.18900lei cu TVA
Discount:   2%
Putere [kW]   20-40
Contact: 0726333567 ; 0726333572   Email: comenzi@benedekco.com

Completati campurile marcate!

 
Descriere Centrala termica Ferroli Divacondens E F28 28 kW

Centrala termica Ferroli Divacondens E F28 cu tiraj fortat
Putere termica nominala 28 kW


Descriere generala


Centrala termica Ferroli  DIVACONDENS E este o centrală termica murală cu posibilitate de funcționare pe combustibil gaz natural fiind dotată cu trei schimbătoare de căldură, un schimbator de caldura principal din cupru, un schimbator de caldura secundar recuperator si un schimbator de caldura cu placi din inox pentru prepararea apei calde de consum menajer. 


Centrala termica  DIVACONDENS E are un sistem de recuperare activă a caldurii atat la prepararea agentului termic primar cat și la prepararea apei calde de consum menajer.


Acest sistem se numeste condensare totala si asigura un randament ridicat de până la 103,5 %. 


Centrala termica DIVACONDENS E beneficiaza de un panou de comandă digital cu un meniu inteligent și intuitiv care permite selectarea rapidă a modurilor de lucru, cât și o vizualizare facilă a tuturor parametrilor de funcționare. 


Meniul este ușor de utilizat asigură o setare rapidă a funcționării centralei, iar prin sistemul de coduri de avertizare se facilitează o asistență tehnică eficientă. 


Placa electronică de ultimă generație permite optimizarea funcționării centralei prin utilizarea unui cronotermostat modulant OpenTherm.


Pretul include TVA, punerea in functiune gratuita, service si piese de schimb gratuite in perioada de garantie de 3 ani.


Centrala termica DIVACONDENS E este echipata cu o pompa de circulatie agent termic electronica, modulanta si eficienta de productie WILO cu clasa de eficienta energetica A. 


Functionarea pompei este ultrasilentioasa si cu un consum de energie electrica redus cu pana la 70% fata de pompele de circulatie conventionale. 


Reglarea electronica a turatiei pompei reduce uzura ei si riscul blocarii. Datorita adaptarii prompte a centralei termice la necesarul de caldura al instalatiei de incalzire se micsoreaza atat consumul de gaz cat si uzura componentelor, deoarece scade semnificativ numarul de cicluri pornit-oprit.


3 ani garantieERP
     
Putere termica nominala: 28 kw

 
Download fisiere atasate pentru Centrala termica Ferroli Divacondens E F28 28 kW
Alte produse din categorie