Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home CENTRALE TERMICE PE GAZ CENTRALE TERMICE PE GAZ IN CONDENSATIE Centrala termica in condensatie BLUEHELIX TECH RRT 30 H
Poza Centrala termica in condensatie BLUEHELIX TECH RRT

Centrala termica in condensatie BLUEHELIX TECH RRT 30 H

Cod produs:   0T3D3AWA
Producator:   FERROLI
FERROLI
FERROLI

Video prezentare firma Ferroli:

Compania Ferroli si-a inceput activitatea in 1955, in regiunea Friuli din Italia, zona cu traditie in prelucrarea fierului si a cuprului. Fratii Dante, Leonardo si Luigi Ferroli au intuit dezvoltarea viitoare a pietei sistemelor de incalzire rezidentiala si industriala.

Tenacitatea, entuziasmul si spiritul intreprinzator al lui Dante Ferroli au transformat in decursul timpului Ferroli intr-un brand de renume pe piata internationala.

Avand sediul central in San Bonifacio (Verona), Grupul Ferroli dispune de o suprafata de productie de peste 50.000 mp si are peste 3000 angajati. 

Cu o cifra de afaceri anuala de peste 600 mil Euro, oferta Grupului acopera o gama vasta de produse fabricate in conformitate cu cele mai inalte tehnologii si cu un excelent raport pret/calitate.

Domenii principale de activitate: Incalzire si Climatizare (HVAC);
Divizii principale de productie: Incalzire Rezidentiala, Incalzire Industriala, Climatizare Rezidentiala si Climatizare Industriala.

Portofoliul Grupului Ferroli include pe langa brandul principal, Ferroli si alte branduri de renume cum ar fi: Ferroli Romania care a fost infiintata in 1998 si care functioneaza ca filiala nationala a Grupului Ferroli.
Compania Ferroli Romania furnizeaza pentru piata interna toata gama de produse Ferroli in domeniile:
• Incalzire Rezidentiala/Industriala;
• Climatizare Rezidentiala/Industriala;
• Sisteme Solare;
• Pompe de caldura.


Pret vechi:   4.92300 lei cu TVA
Pret:   4.78000lei cu TVA
Discount:   2%
Putere termica nominala [kW]   30

Completati campurile marcate!

 
Descriere Centrala termica in condensatie BLUEHELIX TECH RRT 30 H

Centrala termica in condensatie BLUEHELIX TECH RRT 30 H


DESCRIERE GENERALA:
Centrale termice Ferroli BLUEHELIX TECH RRT sunt centrale termice murale în condensare, cu panou de comandă digital, pentru încãlzire și preparare apă caldă menajeră (modelul C) și numai încălzire (modelul H), cu funcționare pe gaze naturale sau GPL fără a fi necesară schimbarea duzelor, cu randamente foarte ridicate și emisii de noxe deosebit de reduse.

Sunt prevăzute cu arzător modulant din inox cu preamestec, ventilator modulant, schimbător de căldură din inox AISI 304 L, sistem de control cu microprocesor, pompă de circulație modulantă, vas de expansiune, funcție antiîngheț și antiblocare pompă. Aceste centrale pot fi montate grupat, mai multe centrale impreuna, si comandate in sistem de cascadare prin intermediul unui regulator extern.

ELEMENTE COMPONENTE:
Schimbător de căldură principal din oțel inox AISI 304 L, cu eficiență ridicată (Brevet FERROLI)
Arzător din oțel inox cu preamestec
Pompă electronică modulantă, eficientă - clasă A
Placă electronică performanta
Vas de expansiune de 8 litri - pentru modelele de 24 kW si de 10 litri pentru cele de 34 kW

POMPA ELECTRONICA:
• Are o funcționare ultrasilențioasă;
• Un consum electric redus cu până la 70%;
• Este dotata cu control electronic al cuplului de pornire, ceea ce reduce uzura pompei și riscul de blocare rotorului;
• Realizeaza o adaptare automată a centralei termice la necesarul de caldura al instalației de incalzire, micșorând atat consumul de gaz cat și uzura componentelor (se reduce numărul ciclurilor de pornit-oprit).

DATE TEHNICE:
Putere termica nominala: 30 kW
Clasa de protectie electrica: IPX5D
Racord tur/retur incalzire: Ø 3/4"
Racord apa rece/a.c.m : Ø 1/2"
Racord gaz: Ø 3/4"
Dimensiuni de gabarit: 700x420x320 mm
Greutate: 31 kg

MODELE DISPONIBILE:
BLUEHELIX TECH RRT 24 H (WF) 0T3D2BWA
BLUEHELIX TECH RRT 28 C (WF) 0T3B2BWA
BLUEHELIX TECH RRT 30 H (WF) 0T3D3AWA
BLUEHELIX TECH RRT 34 C (WF) 0T3B3AWA 


Video prezentare centrala in condensatie Ferroli BLUEHELIX Tech la Targul international Milano Mostra Convegno din Italia. Centrala termica pe gaz in condensatie Ferroli BLUEHELIX Tech are schimbatorul primar, schimbatorul secundar pentru prepararea apei calde pentru consum menajer si arzatorul de gaz cu preamestec, precum si toate racordurile hidraulice interioare confectionate din otel inoxidabil de cea mai buna calitate.

Centrala termica pe gaz in condensatie Ferroli BLUEHELIX Tech are un randament ridicat si o durata de viata indelungata. In acelasi timp este in comparatie cu alte centrale termice din aceeasi categorie, ultra-compacta si ultra-silentioasa.

 
Download fisiere atasate pentru Centrala termica in condensatie BLUEHELIX TECH RRT 30 H
Alte produse din categorie