Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home CENTRALE TERMICE PE LEMNE PELETI SI CARBUNI CENTRALE TERMICE PE LEMNE CLASICE Centrala termica pe combustibil solid UNILINE S-43 kW
Poza Centrala termica pe combustibil solid UNILINE S-43 kW

Centrala termica pe combustibil solid UNILINE S-43 kW

Cod produs:   UNILINE S-43 kW
Producator:   CE
CE
CE

Produsul respecta legislatia UE,


Pret vechi:   3.92000 lei cu TVA
Pret:   3.80600lei cu TVA
Discount:   2%
Putere termica nominala [kW]   43

Completati campurile marcate!

 
Descriere Centrala termica pe combustibil solid UNILINE S-43 kW

Centrala termica pe combustibil solid UNILINE S-43 kW


Centralele termice UNILINE model S au fost fabricate pentru a fi utilizate in sisteme de încălzire care folosesc agent termic pentru incalzire apă caldă. Aceste centrale termice sunt potrivite pentru asigurarea încălzirii printr-un sistem de incalzire gravitaţional, tip termosifon, sau prin circulatie fortata cu pompe. Centralele termice UNILINE model S pot fi folosite la toate tipurile de constructii rezidentiale sau industriale (case, sere, ateliere, hale de productie, etc).

Centralele termice UNILINE model S au fost proiectate pentru arderea cu un randament ridicat a tuturor tipurilor de combustibili solizi: cărbune brun, lignit, brichete respectiv buşteni de lemn. Datorită uşii de alimentare cu dimensiuni mari aceste centrale termice se pot alimenta usor cu combustibili şi pot fi uşor curăţate in interior.

Având o cameră de ardere cu dimensiuni mari, aceste centrale termice pot fi alimentate cu o cantitate mare de combustibil si au durate mari de functionare intre doua incarcari succesive.

Focarul centralei termice este confectionat din tablă de oţel cu grosimea de 5 mm. Uşa camerei de ardere şi a cenusarului, precum si grătarele de ardere sunt fabricate din fonta. Centralele termice UNILINE model S sunt dotate cu un înveliş exterior termoizolat vopsit. Centralele termice UNILINE model S în afară de curăţarea periodica a cenusarului, nu necesită alte operatii de întreţinere speciale.

Combustibil recomandat:
   • Cărbune
   • Lemn de foc
   • Deşeuri casnice
   
Avantaje:
   • Spaţiu mare de ardere
   • Focar confectionat din tablă de otel cu grosimea de 5 mm
   • Uşa camerei de ardere este de dimensiune mare (310x310 mm)

VERSIUNI DISPONIBILE:
UNILINE S-23 kW
UNILINE S-28 kW
UNILINE S-33 kW
UNILINE S-38 kW
UNILINE S-43 kW
UNILINE S-48 kW


 
Download fisiere atasate pentru Centrala termica pe combustibil solid UNILINE S-43 kW
Alte produse din categorie