Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home CENTRALE TERMICE PE LEMNE PELETI SI CARBUNI CENTRALE TERMICE PE LEMNE CU GAZEIFICARE Centrala termica pe lemn cu gazeificare Viessmann Vitoligno 150-S 30 kW
Poza Centrala termica pe lemn cu gazeificare Viessmann Vitoligno 150-S

Centrala termica pe lemn cu gazeificare Viessmann Vitoligno 150-S 30 kW

Transport gratuit oriunde in Romania*
*in toate localitatile acoperite de firma de curierat rapid cu care colaboram sau flota proprie
*in localitatile neacoperite de catre firma de curierat se va calcula separat o taxa suplimentara de transport.
Cod produs:   V15A028
Producator:   VIESSMANN
Pret vechi:   14.25500 lei cu TVA
Pret:   13.84000lei cu TVA
Discount:   2%
Putere [kW]   20-40
Contact: 0726333567 ; 0726333572   Email: comenzi@benedekco.com

Completati campurile marcate!

 
Descriere Centrala termica pe lemn cu gazeificare Viessmann Vitoligno 150-S 30 kW

Centrala termica pe lemn cu gazeificare Viessmann Vitoligno 150-S 30 kW


Vitoligno 150-S este o centrala termica pe lemn cu gazeificare, compacta si adecvata atât pentru o funcționare în regim monovalent cât și în regim bivalent (în combinatie o sursa de caldura solara, respectiv cu o centrala termica pe gaz sau pe combustibil lichid).

BENEFICII, AVANTAJE SI FACILITATI:
- Domeniul de modulare 1:2, ceea ce permite adaptarea instalației de incalzire la necesarul de caldura al cladirii;
- Sistem de automatizare cu afisaj intuitiv cu ecran retroiluminat;
- Ardere optimizată prin reglajul combustiei pe baza de sondă Lambda;
- Ventilator de evacuare a gazelor arse care conferă o înaltă siguranță în exploatare;
- Cameră de gazeificare voluminoasă ceea ce asigură, un timp de ardere îndelungat si timp indelungat dintre doua incarcari cu combustibil;
- Consum redus de energie electrică;
- Reglare comodă direct de pe un smartphone prin intermediul unei aplicații Viessmann.

Datorită volumului mare al camerei de gazeificare (încărcare) avem intervale de timp lungi între doua alimentări succesive și un timp îndelungat de ardere completă. Vitoligno 150-S poate fi alimentat cu bucăți de lemn cu lungimea de până la 56 cm.

Sistemul de exhaustare a gazelor arse, previne evacuarea gazelor în încăpere în timpul realimentărilor cu lemn. Direcția de deschidere a ușii de alimentare poate fi aleasă în funcție de configurația și dimensiunile încăperii, astfel încât să se poată realiza o optimizare a spațiului incaperii centralei termice, cum ar fi în cazul amplasării centralei termice într-un colț al incaperii centralei termice.

AUTOMATIZARE INTELIGENTA CU POSIBILITATE DE COMANDA DE LA DISTANTA:
Cu ajutorul unei aplicații Viessmann App puteți acum să va faceți setările instalației termice in mod comod prin intermediul unei tablete sau a unui smartphone de oriunde. Prin intermediul interfetei de comunicare pentru supravegherea şi controlul de la distanţă a instalaţiei de încălzire prin internet VIESSMANN VITOCONNECT 100, Typ OPTO1 (care est accesoriu optional si se poate comanda separat) utilizatorul poate să porneasca, sa opreasca, sa regleze parametri si sa supravegheze functionarea in timp real a centralei termice VIESSMANN VITOLIGNO 150-S, in mod direct de pe dispozitivul mobil preferat.

AUTOMATIZARE ECOTRONIC 100
Sistemul de automatizare Ecotronic 100 impresionează prin simplitate si modul de utilizare intuitiv. Pe ecranul retroiluminat sunt afișate toate informațiile necesare utilizatorului prin intermediul unor simboluri. Chiar și nivelul de incărcare al rezervorului tampon (puffer) este reprezentat în bara de simboluri de pe display.

TEHNICA DE SISTEM VIESSMANN
Întregul este mai mult decât suma părților sale. Conform acestei filozofii, firma Viessmann oferă echipamente de incalzire individuale care pe langa faptul ca îndeplinesc standardele înalte de calitate, de fiabilitate și de eficiență sunt concepute si executate ca sa functioneze impreuna. Toate produsele Viessmann sunt proiectate ca parte a unui concept global de potrivire, asfel incat toate componentele se completează unul pe altul. Prin interactiunea perfecta a componentelor sistemului de incalzire si de preparare apa calda de consum menajer integrat se creează potențialul maxim al tehnologiei inovatoare Viessmann.

Tehnica de sistem Viessmann include tot ceea ce este necesar pentru o încălzire fiabilă și economică. Unitatea de comandă Vitotronic cu telecomandă wireless, boilerele Vitocell pentru un confort optim în prepararea apei calde menajere şi sistemele solare de înaltă calitate, precum şi suportul tehnic excelent duc la fiabilitate ridicata in functionare si economii in costurile de exploatare.

VERSIUNI DISPONIBILE:
VIESSMANN VITOLIGNO 150-S 23 kW
VIESSMANN VITOLIGNO 150-S 30 kW
VIESSMANN VITOLIGNO 150-S 35 kW
VIESSMANN VITOLIGNO 150-S 45 kW 
Download fisiere atasate pentru Centrala termica pe lemn cu gazeificare Viessmann Vitoligno 150-S 30 kW
Alte produse din categorie