Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home CONTROLERE POMPE Controler electronic pompa agent termic Salus PC11
Poza Controler electronic pompa agent termic Salus PC11

Controler electronic pompa agent termic Salus PC11

Cod produs:   Salus PC11
Producator:   SALUS
SALUS
SALUS

Video prezentare companie SALUS:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Compania SALUS a fost infiintata in anul 2004 în MAREA BRITANIE, ca divizie europeană a Computime Group Limited din Hong Kong. Computime Group Ltd. este un furnizor global de tehnologii și soluții de control electronic pentru piețele industriale, comerciale și de larg consum.
...
Compania SALUS asigura o gama completă de soluții pentru încălzire și gestionarea energiei, cu soluții inovative simple, ușor de utilizat de catre beneficiar, în toate tipurile de aplicații industriale, comerciale sau rezidențiale. Compania SALUS are reprezentante directe în 12 țări și isi comercializeaza produsele în 40 de țări.


Pret vechi:   27900 lei cu TVA
Pret:   26500lei cu TVA
Discount:   5%
Contact: 0726333567   Email: comenzi@benedekco.com

Completati campurile marcate!

 
Descriere Controler electronic pompa agent termic Salus PC11

Controler electronic pompa agent termic Salus PC11


Descriere produs:
Controlerul pentru comanda pompa Salus PC11 este fabricat pentru a comanda pompa de circulatie agent termic din instalatiile de incalzire centrala. Controlerul Salus PC11 porneste pompa de circulatie agent termic al instalatiei de incalzire atunci cand temperatura masurata de senzorul de temperatura al aparatului scade sub temperatura setata de catre utilizator.

Asfel se previne uzura pompei de circulatie agent termic si reducerea consumului de energie electrica (economia putand ajunge pana la 60%, in functie de gradul de utilizare al cazanului)

Controlerul pentru comanda pompa Salus PC11 este echipat cu sunet de alarmă care semnalează atunci când temperatura detectată de senzorul de temperatura depășește valoarea de 90°C.

De asemenea, controlerul are functie antiblocaj (anti-stop) pentru pompa de circulatie. Aceasta functie protejeaza pompa impotriva blocarii rotorului pompei datorita depunerilor de calcar, in perioada de vara, cand pompa de circulatie pentru incalzire nu functioneaza. Pompa porneste la fiecare 14 zile, pentru o perioada de 15 secunde, pentru a se preveni blocarea rotorului pompei de circulatie.

O altă funcție de protecție este funcția „anti-îngheț”, care menține pompa in functiune atunci cand temperatura masurata de senzorul de temperatura scade sub + 5°C.

Acest produs este în conformitate cu următoarele directivele europene: EMC 2014/30/EU și RoHS 2011/65/EU.


Caracteristici:
Comandă pompa de circulatie agent termic in instalatiile de incalzire;
Funcție anti-stop;
Protecție anti-îngheț;
Alarmă de supraîncălzire.

Date tehnice:
Alimentare: 230 V
Consum de energie: 2 W
Amperaj Maxim: 6 A
Interval temperatură ambientală: -10°C + 50°C
Interval reglare a temperaturii: 0°C + 99°C
Lungime senzor: 1.2 m

 
Download fisiere atasate pentru Controler electronic pompa agent termic Salus PC11
Alte produse din categorie