Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home PUFFERE PENTRU AGENT TERMIC SI ACM REZERVOARE DE ACUMULARE COMBINATE (PUFFERE) TANK-IN-TANK INCALZIRE SI PREPARARE ACM PUFFERE TANK-IN-TANK CU DOUA SERPENTINE REZERVOR DE ACUMULARE COMBINAT (PUFFER) TIP TANK-IN-TANK FERROLI FB-T2 600 cu doua serpentine, capacitate 600/150 litri
Poza Puffer Ferroli seria FB-T tip

REZERVOR DE ACUMULARE COMBINAT (PUFFER) TIP TANK-IN-TANK FERROLI FB-T2 600 cu doua serpentine, capacitate 600/150 litri

Cod produs:   FB-T2 600
Producator:   FERROLI
FERROLI
FERROLI

Video prezentare firma Ferroli:

Compania Ferroli si-a inceput activitatea in 1955, in regiunea Friuli din Italia, zona cu traditie in prelucrarea fierului si a cuprului. Fratii Dante, Leonardo si Luigi Ferroli au intuit dezvoltarea viitoare a pietei sistemelor de incalzire rezidentiala si industriala.

Tenacitatea, entuziasmul si spiritul intreprinzator al lui Dante Ferroli au transformat in decursul timpului Ferroli intr-un brand de renume pe piata internationala.

Avand sediul central in San Bonifacio (Verona), Grupul Ferroli dispune de o suprafata de productie de peste 50.000 mp si are peste 3000 angajati. 

Cu o cifra de afaceri anuala de peste 600 mil Euro, oferta Grupului acopera o gama vasta de produse fabricate in conformitate cu cele mai inalte tehnologii si cu un excelent raport pret/calitate.

Domenii principale de activitate: Incalzire si Climatizare (HVAC);
Divizii principale de productie: Incalzire Rezidentiala, Incalzire Industriala, Climatizare Rezidentiala si Climatizare Industriala.

Portofoliul Grupului Ferroli include pe langa brandul principal, Ferroli si alte branduri de renume cum ar fi: Ferroli Romania care a fost infiintata in 1998 si care functioneaza ca filiala nationala a Grupului Ferroli.
Compania Ferroli Romania furnizeaza pentru piata interna toata gama de produse Ferroli in domeniile:
• Incalzire Rezidentiala/Industriala;
• Climatizare Rezidentiala/Industriala;
• Sisteme Solare;
• Pompe de caldura.


Pret vechi:   5.25000 lei cu TVA
Pret:   5.16600lei cu TVA
Discount:   1%
Capacitate [litri]   600
Contact: 0726333567   Email: comenzi@benedekco.com

Completati campurile marcate!

 
Descriere REZERVOR DE ACUMULARE COMBINAT (PUFFER) TIP TANK-IN-TANK FERROLI FB-T2 600 cu doua serpentine, capacitate 600/150 litri

REZERVOARE DE ACUMULARE COMBINATE (PUFFERE) TIP TANK-IN-TANK FERROLI FB-T2
Pufferele Ferroli FB-T sunt rezervoare de acumulare tank-in-tank pentru stocarea agentului termic de incalzire in instalatiile de incalzire. Acestea înmagazineaza energia termica furnizata de centralele termice pe combustibil gazos sau lichid si optimizeaza functionarea arzatorului, respectiv regimul de functionare a centralelor termice pe combustibil solid.

Pufferele Ferroli seria FB-T contin 3 modele:
• Modelul Ferroli FB-T - fara serpentina
• Modelul Ferroli FB-T1 - cu 1 serpentina
• Modelul Ferroli FB-T2 - cu 2 serpentine

Rezervoarele de acumulare agent termic (pufferele) din seria Ferroli FB-T de tip "tank in tank", sunt destinate pentru producerea apei calde menajere (în rezervorul interior), cat si pentru stocarea agentului termic de încalzire. Modelele FB-T1 si FB-T2 cu una, respectiv doua serpentine cu eficienta ridicata sunt destinate special pentru instalatii de incalzire care au in componenta si surse de caldura suplimentare ca instalatii solare sau/si pompe de caldura.

Suprafata mare de încalzire a serpentinelor asigura o eficienta foarte ridicata la functionarea cu instalatii solare.

La rezervorul de acumulare exterior se pot racorda diferite surse de caldura: cazane pe combustibil gazos sau lichid, precum si cazane pe lemne, biomasa si peleti. Partea exterioara a rezervoarelor este protejata cu vopsea anticoroziva.

Rezervorul interior pentru apa calda de consum menajer (ACM) este protejat foarte bine contra coroziunii prin doua straturi de email si are si anod de magneziu.

Izolatia termica exterioara este din poliuretan moale fara con?inut de clorofluorocarbon (CFC) cu grosimea de 100 mm, cu învelis din tesatura de material plastic PVC culoare RAL 9006, reduce semnificativ pierderile de caldura asigurand o autonomie sporita a sistemului de incalzire.

Prin utilizarea pufferelor Ferroli seria FB-T se reduce in mod substantial consumul de combustibil si se mareste autonomia de functionare a sistemelor de incalzire si preparare de apa calda de consum.

VERSIUNI DISPONIBILE:
• FB-T/FB-T1/FB-T2 600/150
• FB-T/FB-T1/FB-T2 800/200
• FB-T/FB-T1/FB-T2 1000/220
• FB-T/FB-T1/FB-T2 1500/300

DOTARI:
• Anod de magneziu
• Termostat (optional)
• Termometru (optional)
• Rezistenta electrica (3000 W/4500 W/6000 W/7000 W)

AVANTAJE:
- Pufferul tank-in-tank Ferroli seria FB-T este destinat producerii si inmagazinarii agentului termic pentru incalzire si pentru prepararea apei calde pentru conusum menajer.
- Optimizeaza costul de exploatare a sistemului de incalzire si economiseste spatiu de instalare.  
- Permite utilizare a trei surse de caldura diferite, precum si a unui încalzitor electric (rezistenta electrica) intern de rezerva. Pufferul tank-in-tank Ferroli seria FB-T este o unitate universala care combina un rezervor tampon (puffer)
pentru încalzirea spatiului cu un încalzitor de apa pentru apa calda menajera.
- Este o solutie 2 in 1 usor de instalat, destinata sistemelor de încalzire si prepararea apei calde de consum menajer.
- Volume (total/ACM) de 600/150 litri - 800/200 litri - 1000/220 litri - 1500/300 litri;
- Constructie tip tank-in-tank;
- Email ceramic de sticla în interiorul rezervorului pentru apa calda menajera (ACM);
- Anod de magneziu pentru protectia împotriva coroziunii a rezervorului ACM;
- Rezervor ACM special proiectat pentru o stratificare optima în vederea obtinerii unei eficiente mai ridicate;
- Izolatie din spuma poliuretanica moale, fara continut de clorofluorocarbon (CFC), cu grosimea de 100 mm si invelis din tesatura de material plastic PVC culoare RAL 9006 sau alte culori la cerere;
- Toate filetele sunt interne;
- Doua serpentine schimbatoare de caldura pentru combinarea mai multor tipuri de surse de caldura;
- Optiune pentru instalarea unui element de încalzire electric (rezistenta electrica) în calitate de sursa de caldura de rezerva.

 
Download fisiere atasate pentru REZERVOR DE ACUMULARE COMBINAT (PUFFER) TIP TANK-IN-TANK FERROLI FB-T2 600 cu doua serpentine, capacitate 600/150 litri
Alte produse din categorie