Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home SEMINEE SI TERMOSEMINEE (LEMN, PELETI, GAZ METAN) TIP INSERT MATERIALE PENTRU MONTAJ SEMINEE TIP INSERT Spuma poliuretanica ignifuga Den Braven PUR Foam Fire DBS 9802 700 ml
Poza Spumă poliuretanică ignifugă Den Braven PUR Foam Fire DBS 9802 700 ml

Spuma poliuretanica ignifuga Den Braven PUR Foam Fire DBS 9802 700 ml

Cod produs:   Pur Foam Fire DBS 9802
Producator:   Bostik Benelux B.V. (fostă Den Braven)
Bostik Benelux B.V. (fostă Den Braven)
Bostik Benelux B.V. (fostă Den Braven)

Bostik Benelux B.V. (fostă Den Braven)
De la înființare în anul 1974, Bostik Benelux B.V. (fostă Den Braven) s-a specializat în producția certificată ISO de etanșanți de înaltă calitate, adezivi, spume poliuretanice și spray-uri tehnice pentru sectorul construcțiilor și pentru industrie. Produsele companiei sunt cunoscute sub mărcile Bostik, Zwaluw și Hercuseal și sub etichetele private ale diferiților parteneri.

Fosta firma Den Braven face parte din grupul Bostik / Arkema din decembrie 2016. Bostik este unul dintre cei mai mari producători de adezivi și produse de etanșare din întreaga lume și are aproximativ 5.000 de angajați repartizați in 50 de țări de pe cinci continente.


Pret vechi:   3100 lei cu TVA
Pret:   3000lei cu TVA
Discount:   3%
Contact: 0726333567   Email: comenzi@benedekco.com

Completati campurile marcate!

 
Descriere Spuma poliuretanica ignifuga Den Braven PUR Foam Fire DBS 9802 700 ml

Spumă poliuretanică ignifugă Den Braven PUR Foam Fire DBS 9802 700 ml


Marca: Den Braven
Tip: Pur Foam Fire DBS 9802
Cantitate : 700 ml
Temperatura de aplicare: +10 °C ÷ +30 °C
Culoare : roz
Timpul de intarire: 50 - 150 min
Modalitate de punere in opera: aplicare directa cu tubul din dotare.

* Clasa de combustibilitate: B1;
* Necesita protectie la razele ultraviolete. Deoarece nu rezista la razele ultraviolete (expunerea la lumina solara) dupa intarire, stratul de spuma poliuretanica trebuie acoperita cu un strat protector de tencuiala, vopsea sau chit de cutit opac.
* Rezistenta la temperatura: -40 °C ÷ +90 °C;
* Utilizare: Interior/Exterior;
* Temperatura de depozitare: 5 ÷ 25 °C;

Spuma poliuretanica ignifugă se foloseste pentru umplerea golurilor de trecere prin planseele de beton a cosurilor de fum ceramice montate in cladiri cu destinatii diferite, pentru umplerea golului dintre peretele exterior al cosului si planseul traversat.

Spuma poliuretanica ignifugă poate fi folosita si pentru fixarea tubulaturii de admisie a aerului proaspat de combustie pentru seminee si termoseminee la trecerea prin peretii exteriori.

In cazul montarii cosului de fum pe peretele exterior, in cazul in care este necesara decuparea stratului de izolatie termica din polistiren sau din vata minerala pentru a putea monta cosul de fum pe perete, spuma poliuretanica ignifugă va fi folosita pentru a inchide golul ramas intre cosul de fum si izolatia termica din vata minerala sau din polistiren a cladirii.


Termen de valabilitate:
In ambalajul original nedeschis, la temperaturi cuprinse intre +5 °C si +25 °C. Termen de valabilitate: 18 luni de la data fabricatiei, in spatii uscate.

MOD DE UTILIZARE:
Suprafetele de aplicare trebuie sa fie curate, sa nu prezinte urme de ulei si grasime. Umeziti suprafetele prin stropire cu apa cu ajutorul unui pulverizator. La temperaturi scazute, mentineti tubul cu spuma cel putin o ora la temperatura camerei anterior folosirii pentru a se incalzi. Scoateti capacul de pe flacon si insurubati tubul din dotare pe flaconul de spuma. Agitati ansamblul flacon-tub inainte de folosire de cel putin 30 de ori. Protejati-va ochii cu ochelari de protectie, purtati manusi si echipament de lucru. Acoperiti tapiteria, covoarele si mobilierul cu hartie sau folie din plastic. Spuma proaspata poate fi indepartata direct, cu ajutorul Universal PU-Cleaner. Umpleti aproximativ 50 - 60% din rost, deoarece spuma expandeaza.


Protecția pasivă împotriva incendiilor (PPII):
Protecția pasivă împotriva incendiilor este un element integral al protecției structurale împotriva incendiilor și a siguranței împotriva incendiilor în clădiri. Protecția pasivă împotriva incendiilor localizeaza incendiile aparute si incetineste răspândirea lor prin elementele de constructie rezistente la foc: pereti, plansee, pardoseli și uși rezistente la foc, precum și prin protejarea structurii de rezistenta, cum ar fi stalpii portanti și grinzile de la prăbușirea prematură în timpul unui incendiu.

Prin compartimentarea in zone de foc a incaperilor, respectiv a etajelor, se împiedică si se încetinește răspândirea focului din încăperea de origine a incendiului către alte spații ale clădirii. Astfel se limitează daunele aduse construcției și oferă ocupanților mai mult timp pentru iesi din cladire sau pentru a ajunge intr-o zona de siguranță.

Scopul sistemelor de protecție pasiva împotriva incendiilor este de a se asigura că un incendiu este conținut într-un compartiment specific de incendiu, precum și de a mentine capacitatea de încărcare a structurii expuse la foc sub nivelul critic. Pentru a realiza acest lucru, se vor utiliza o gama speciala de materiale ignifuge în proiectarea și executia constructiilor.

Produsele pentru protecția pasivă împotriva incendiilor, care sunt incluse în construcția unei clădiri, au funcție primară de a reduce răspândirea flăcărilor, a căldurii și a fumului și prin urmare, de a spori siguranța la incendiu:

• Protecția pasivă împotriva focului salvează vieți;
• Protecția pasivă împotriva incendiilor reduce pagubele materiale;
• Protecția pasivă împotriva incendiilor protejează construcțiile.

Spuma poliuretanica ignifugă Den Braven Foam Fire DBS 9802 face parte din gama de produse de protecție pasiva împotriva incendiilor a firmei Den Braven. Sub numele de marcă înregistrat Zwaluw FireProtect® Den Braven a dezvoltat o gamă completă de produse de protecție pasiva împotriva incendiilor. Toate produsele și aplicațiile sunt complet testate și certificate la cele mai recente standarde europene NEN EN 1366-3 (Penetrații de suprafață) și NEN 1366-4 (Îmbinări liniare).


Video de prezentare mod de punere in opera spumă poliuretanică ignifugă Den Braven:


 
Download fisiere atasate pentru Spuma poliuretanica ignifuga Den Braven PUR Foam Fire DBS 9802 700 ml
Alte produse din categorie