Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Poza Termosemineu pe lemn Tim Sistem CAROBNA HYDRO 13 kW

Termosemineu pe lemn Tim Sistem CAROBNA HYDRO 13 kW

Cod produs:   CAROBNA HYDRO 13 kW
Producator:   TIM SISTEM
TIM SISTEM
TIM SISTEM

Video prezentare companie TIM SISTEM:

Compania TIM SISTEM a fost inființată în anul 1999 in Serbia si chiar din primul deceniu al existenței sale a devenit una dintre companiile lider în producția de sobe de incalzit și sobe de gatit pe lemne din regiunea Balcanilor de Vest și din sud-estul Europei.
...
Primele modele de sobe fabricate au fost simple sobe tip șemineu acoperite doar cu tablă de otel, care au evoluat in timp intr-o gama deosebita de sobe frumoase, acoperite cu ceramică, cu geamuri din sticlă refractară de cea mai înaltă calitate și vopsite cu vopsea termorezistentă de calitate superioară. Astăzi, zeci de mii de sobe de incalzit și de gatit TIM SISTEM sunt folosite in intreaga Europa spre satisfactia proprietarilor lor.
...
Cladirile de producție și comerciale ale companiei TIM SISTEM au o suprafața de peste 7000 m² si se gasesc în parcul industrial Nova Pazova, lângă Belgrad, in Serbia.


Pret vechi:   2.59500 lei cu TVA
Pret:   2.50000lei cu TVA
Discount:   3%
Putere termica nominala [kW]   13
Contact: 0726333567   Email: comenzi@benedekco.com

Completati campurile marcate!

 
Descriere Termosemineu pe lemn Tim Sistem CAROBNA HYDRO 13 kW

Termosemineu pe lemn Tim Sistem CAROBNA HYDRO 13 kW


DATE TEHNICE:
DIMENSIUNI DE GABARIT (mm).... 430x464x823
DIMENSIUNI DE FOCAR (mm)...... 340x300x285
PUTERE TERMICA NOMINALA (kW).. 13 (7 + 6)
RANDAMENT (%).........................  81
GREUTATE (kg)........................... 110
TIRAJ MINIM LA COS................... 12 ÷ 15 Pa
DIAMETRU BURLAN (mm):........ Ø 120
COMBUSTIBIL:............LEMN/CARBUNE
VOLUMUL DE APA DIN SCHIMBATOR. 10 L
VOLUMUL SPATIULUI INCALZIT.... 200 m³
SUPRAFATA SPATIULUI INCALZIT...  80 m²
RACORD LA COS......................... SUS

DESCRIERE GENERALA:
Termosemineul pe lemn Tim Sistem CAROBNA HYDRO cu incalzire centrala este un termosemineu atractiv, cu un geam din sticla termorezistenta cu dimensiuni generoase care asigura o vizualizare remarcabila a focului.
 
Confectionat din tabla din otel, termosemineul Tim Sistem CAROBNA HYDRO va va incalzi locuinta prin caldura radiata prin suprafetele exterioare si mai ales prin geamul din sticla termorezistenta. Focarul termosemineului este captusit cu placi din vermiculita termorezistenta, ceea ce asigura o utilizare usoara si o ardere foarte buna in domeniul temperaturilor ridicate.

REGLAREA AERULUI DE COMBUSTIE:
Reglarea debitului de aer de combustie primar se face prin intermediul sibarului aflat in partea de jos a usii focarului. Acest sibar trebuie sa fie complet deschis pe durata aprinderii focului pentru a imbunatatii tirajul si a evita intrarea fumului in incapere.

Usa focarului precum si sticla termorezistenta sunt etansate cu snur de etansare termorezitent special, fabricat in Germania. Regulatorul de aer secundar se afla deasupra usii focarului. Printr-o combinare optima a debitelor de aer de combustie primar si secundar, focul va arde o perioada indelungata, intr-un mod eficient, asigurand o incalzire optima si ieftina a locuintei.


Video prezentare companie TIM SISTEM:


 
Download fisiere atasate pentru Termosemineu pe lemn Tim Sistem CAROBNA HYDRO 13 kW
Alte produse din categorie
-2%
3730.00 lei 
3640.00 lei