Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Poza Termosemineu pe lemn Tim Sistem TS-L Hydro 15 kW

Termosemineu pe lemn Tim Sistem TS-L Hydro 15 kW

Cod produs:   TS-L 15 kW
Producator:   TIM SISTEM
TIM SISTEM
TIM SISTEM

Video prezentare companie TIM SISTEM:

Compania TIM SISTEM a fost inființată în anul 1999 in Serbia si chiar din primul deceniu al existenței sale a devenit una dintre companiile lider în producția de sobe de incalzit și sobe de gatit pe lemne din regiunea Balcanilor de Vest și din sud-estul Europei.
...
Primele modele de sobe fabricate au fost simple sobe tip șemineu acoperite doar cu tablă de otel, care au evoluat in timp intr-o gama deosebita de sobe frumoase, acoperite cu ceramică, cu geamuri din sticlă refractară de cea mai înaltă calitate și vopsite cu vopsea termorezistentă de calitate superioară. Astăzi, zeci de mii de sobe de incalzit și de gatit TIM SISTEM sunt folosite in intreaga Europa spre satisfactia proprietarilor lor.
...
Cladirile de producție și comerciale ale companiei TIM SISTEM au o suprafața de peste 7000 m² si se gasesc în parcul industrial Nova Pazova, lângă Belgrad, in Serbia.


Pret vechi:   4.00700 lei cu TVA
Pret:   3.89000lei cu TVA
Discount:   2%
Putere termica nominala [kW]   15
Contact: 0726333567   Email: comenzi@benedekco.com

Completati campurile marcate!

 
Descriere Termosemineu pe lemn Tim Sistem TS-L Hydro 15 kW

Termosemineu pe lemn Tim Sistem TS-L Hydro 15 kW


DATE TEHNICE:
DIMENSIUNI DE GABARIT (mm).... 705x434x760
DIMENSIUNI DE FOCAR (mm)...... 612x286x315
PUTERE TERMICA NOMINALA (kW).. 15 (8 + 7)
RANDAMENT (%).........................  72
GREUTATE (kg)........................... 160
TIRAJ MINIM LA COS................... 12 Pa
DIAMETRU BURLAN (mm):........ Ø 150
COMBUSTIBIL:............LEMN/CARBUNE
VOLUMUL SPATIULUI INCALZIT.... 270 m³
SUPRAFATA SPATIULUI INCALZIT...110 m²
RACORD LA COS......................... SUS

DESCRIERE GENERALA:
Termosemineul pe lemn Tim Sistem TS-L HYDRO este un termosemineu atractiv, cu un geam din sticla termorezistenta, cu dimensiuni generoase care asigura o vizualizare remarcabila a focului.
 
Confectionat din tabla din otel groasa, termosemineul Tim Sistem TS-L HYDRO va va incalzi locuinta prin caldura radiata prin suprafetele exterioare, prin geamul din sticla termorezistenta si prin instalatia de incalzire cu radiatoare. Focarul termosemineului este captusit cu placi din samota termorezistenta, ceea ce asigura o utilizare usoara si o ardere foarte buna in domeniul temperaturilor ridicate. Cenusarul este usor de scos si curatat.

REGLAREA AERULUI DE COMBUSTIE:
Reglarea debitului de aer de combustie primar se face prin intermediul sibarului aflat in partea de jos a usii focarului. Acest sibar trebuie sa fie complet deschis pe durata aprinderii focului pentru a imbunatatii tirajul si a evita intrarea fumului in incapere. Usa focarului precum si sticla termorezistenta sunt etansate cu snur de etansare termorezistent special, fabricat in Germania.

Regulatorul de aer secundar se afla deasupra usii focarului, iar accesul aerului de combustie tertiar se afla in partea din spate a termosemineului. Printr-o combinare optima a debitelor de aer de combustie primar si secundar, focul va arde o perioada indelungata, intr-un mod eficient, asigurand o incalzire optima si ieftina a locuintei.


Video prezentare companie TIM SISTEM:


 
Alte produse din categorie
-2%
3730.00 lei 
3640.00 lei